Welkom bij ball my name

Bent u ook een tennisfan? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Naast onze populaire tennisballen met uw eigen naam of bedrijfslogo, hebben wij nu ook een aantal aantrekkelijke tenniscadeautjes in ons assortiment.

Uw persoonlijke tennisbal

Bent u ook altijd uw tennisballen kwijt na een partijtje tennis? Het terugzoeken van uw tennisballen hoeft geen vervelend probleem meer te zijn! Wij kunnen voor u tennisballen bedrukken met uw eigen naam of bedrijfslogo. Al vanaf € 16,50 krijgt u uw persoonlijke set van 3 tennisballen met uw naam of logo thuisgestuurd. Ook hebben we interessante aanbiedingen voor tennisclubs en evenementen. Wij leveren diverse soorten tennisballen.

Leuk om kado te doen

Op zoek naar een tennis gimmick voor uw vrienden en –vriendinnen? Misschien vindt u een leuk tenniscadeau in ons assortiment. Diverse artikelen kunnen we ook voor u bedrukken en daarmee maakt u het een heel persoonlijk geschenk.

Onze bestsellers

 • tretorn

  Tretorn Plus, 4 ballen

  Professionele kwaliteits tennisbal in kartonnen doos.

  € 26,00
 • academy%203

  Tretorn Academy, 3 ballen

  Kwaliteits tennisbal in transparante cadeau verpakking. Deze ballen zijn zachter, lichter en 25% trager als de standaard tennisballen

  € 16,50
 • kado-3-web

  Sinterklaaspakket 3

  Sinterklaas/tenniskado, 3 tennisballen bedrukt met eigen naam verpakt in een sinterklaaszakje!

  € 17,75
 • klok1

  Gooiwekker

  Ook weleens een dag gehad dat je niet uit bed wilt komen?
  Reageer je dan af op deze gooiwekker!

  € 19,95